fbpx

Diensten voor de digitale transformatie van jouw organisatie

01

Strategie

Digitaal transformeren begint met strategie. Het bepalen van doelstellingen voor de groei en efficiency van jouw organisatie. Om vervolgens aan de hand van de behoeften van je doelgroep te bepalen welke businessmodellen het meest succesvol zullen zijn en wat de impact op je operatie en cultuur is.

02

Marketing

Gerelateerd aan je doelstellingen, de juiste content in de juiste vorm op het juiste moment via de juiste kanalen bij jouw doelgroep. Transformatie van je organisatie is meer dan de technische implementatie van digitale oplossingen. Het gedrag van je  klanten, medewerkers en van jezelf dient te veranderen. Communicatie is daar een zeer belangrijk onderdeel van.

03

Touchpoints

Er zijn tegenwoordig vele (nieuwe) digitale contactmomenten die heel waardevol ingezet kunnen worden voor de communicatie met je doelgroep. Touchpoints zijn alle mogelijke (digitale) contactmomenten van je bedrijf met jouw eindgebruikers. In de winkel, buiten de winkel en online.

04

Automatiseren

Jouw doelgroep helpen met gemak, efficiency, snelheid en kwaliteit door het automatiseren van processen. Je onderneming zo digitaal transformeren dat je klanten en medewerkers hun kostbare tijd kunnen besteden aan de dingen die de meeste waarde toevoegen.

Raymond Werner

Schrijf je in voor een gratis adviesgesprek

Deel je vraagstuk in een gratis adviesgesprek en ervaar hoe je groei en efficiency kunt realiseren door digitalisering.

Je bent aangemeld. We nemen binnen 24 uur contact op voor het maken van een afspraak.

Raymond Werner

Schrijf u in voor een gratis adviesgesprek

Deel uw vraagstuk in een gratis adviesgesprek en ervaar hoe u groei en efficiency kunt realiseren middels de inzet van digitale oplossingen.

U bent aangemeld. We nemen zsm contact op voor het maken van een afspraak.

Pin It on Pinterest

Live chat!
X