Diensten voor de digitale transformatie van uw organisatie

01

Strategie

Digitaal transformeren begint met strategie. Het bepalen van doelstellingen voor de groei en efficiency van uw organisatie. Om vervolgens aan de hand van de behoeften van uw doelgroep te bepalen welke businessmodellen het meest succesvol zullen zijn en wat de impact op uw operatie en cultuur is.

02

Marketing

Gerelateerd aan uw doelstellingen, de juiste content in de juiste vorm op het juiste moment via de juiste kanalen bij uw doelgroep. Transformatie van uw organisatie is meer dan de technische implementatie van digitale oplossingen. Het gedrag van uw klanten, medewerkers en van uzelf dient te veranderen. Communicatie is daar een zeer belangrijk onderdeel van.

03

Touchpoints

Er zijn tegenwoordig vele (nieuwe) digitale contactmomenten die heel waardevol ingezet kunnen worden voor de communicatie met uw doelgroep. Touchpoints zijn alle mogelijke (digitale) contactmomenten van uw bedrijf met uw eindgebruikers. In de winkel, buiten de winkel en online.

04

Automatiseren

Uw doelgroep helpen met gemak, efficiency, snelheid en kwaliteit door het automatiseren van processen. Uw onderneming zo digitaal transformeren dat uw klanten en medewerkers hun kostbare tijd kunnen besteden aan de dingen die de meeste waarde toevoegen.

Raymond Werner

Schrijf u in voor een gratis adviesgesprek

Deel uw vraagstuk in een gratis adviesgesprek en ervaar hoe u groei en efficiency kunt realiseren door digitalisering.

U bent aangemeld. We nemen zsm contact op voor het maken van een afspraak.

Raymond Werner

Schrijf u in voor een gratis adviesgesprek

Deel uw vraagstuk in een gratis adviesgesprek en ervaar hoe u groei en efficiency kunt realiseren middels de inzet van digitale oplossingen.

U bent aangemeld. We nemen zsm contact op voor het maken van een afspraak.

Pin It on Pinterest

Kan ik u helpen?